Semi permanente make-up

Microblading PhiBrows

Microblading is een semi-permanente make-up techniek voor het modelleren van de wenkbrauwen. Microblading is een “haartjes” techniek , doormiddel van kleine krasjes in de opperlaag van de huid te maken en hier pigment aan toe te voegen . Bij microblading pigmenteren wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes achter elkaar op een rij geplaatst. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn wat een natuurlijk en subtiel soft look geeft.

De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij jouw huid, haar en gezicht. Er wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting getatoeëerd, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk is.

Een microblading behandeling bestaat uit een eerste behandeling en een nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats na 6 weken. Tijdens deze nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes opgevuld. Ook kunnen de wenkbrauwen bij de nabehandeling intenser worden gemaakt. In sommige gevallen is een tweede nabehandeling nodig. Een microblading behandeling duurt in totaal ongeveer 2,5 uur.

VOOR WIE?

Ben je van nature niet gezegend met een mooie volle wenkbrauw en heb je geen zin om iedere dag met wenkbrauwpoeders, potloden of pommades aan de slag te gaan? Dan is microblading voor jou! Het uiteindelijke doel van microblading is om wenkbrauwen te creëren die er vol en natuurlijk uitzien.

Meer Foto's?

Kijk voor meer foto's op onze Facebook pagina of Instagram

Voorzorg

MICROBLADING / POWDERBROWS

Nazorg

MICROBLADING / POWDERBROWS

Vorige slide
Volgende slide

HERSTELPROCES

Wat kan je verwachten bij het herstelproces.

CONTACT

Neem voor persoonlijk advies contact op

veel gestelde vragen over microblading phibrows en ombre powderbrows