Hallo Beauty!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Mijn naam is Negin Mulder, woonachtig in Geldrop, getrouwd, mama van Melody en (bonus) mama van Senna.

Van jongs af aan was ik al graag bezig met beauty, make-up en de nieuwste trends op het gebied van verzorging. Door dat mijn moeder een schoonheidssalon had, was ik er al als kind snel te vinden. En vond het heerlijk om aan alle potjes en crèmes te zitten.

Mijn Salon. 

De jaren gekoesterde droom om ooit op een dag een schoonheidssalon voor mezelf te mogen beginnen, is op 2 oktober 2017 werkelijkheid geworden. Om dit in het parel van Brabant te mogen starten maakt het allemaal nog een stuk mooier.

Met veel plezier en ambitie sta ik van dinsdag t/m zaterdag in mijn salon. Mijn specialisatie is wenkbrauwen, het epileren met touw (threading), permanente make-up voor de wenkbrauwen en de schoonheidsbehandelingen van Yon-Ka.

In de schoonheidssalon wordt de tijd even stilgezet om met een veelzijdig aanbod van sfeervolle behandelingen te werken aan een verzorgende uitstraling. Persoonlijk aandacht, ontspanning en rust zijn mijn kernwoorden.

Mijn specialisaties

Threading
Dit heb ik grotendeels geleerd van mijn moeder Mina. Zij is er al jaren mee bekend en heeft mij alle in en outs van deze methode geleerd. Door de positieve feedback en ervaring van velen heb ik deze manier van epileren in de salon eigen gemaakt. Het is een unieke manier om ongewenste gezichtsbeharing van het gezicht te verwijderen. Ook voor het strakker in vorm krijgen van de wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing. Je epileert door threading ook de donshaartjes. Het stylen, shapen, epileren van de wenkbrauwen doe ik stapsgewijs en houd altijd rekening met jouw wensen. Er zijn ook een aantal nuttige tips om de wenkbrauwen strakker te doen lijken. Deze tips deel ik al te graag met jou in mijn salon.

Microblading / Ombre powderbrows
Wenkbrauwen zijn het middelpunt van het gezicht en heel bepalend voor de uitstraling. Ik heb mezelf omgeschoold in deze techniek, omdat ik een zo natuurlijk-ogend vorm van permanente make-up in mijn salon wil aanbieden. Microblading is dé uitvinding voor het opvullen en vormen van de wenkbrauwen, zonder dat jij ze nog hoeft te verven of bijtekenen. Houd je er van om de wenkbrauwen voller op te vullen dan is de ombre Powderbrows de perfecte oplossing. Ik ben héél enthousiast over deze vrij nieuwe technieken en voer deze behandeling met enorm veel precisie en geduld uit. Meer informatie!? Kijk dan gauw verder op mijn website of plan vrijblijvend een intakegesprek in. Tijdens de intake kan ik direct al jouw vragen beantwoorden en je alvast kennis  laten maken met de nieuwe vorm en wat deze voor jouw gezicht kan betekenen.

Mijn salon tip gezichtsbehandeling voor jou is…
Een verwenmoment voor jezelf met  de luxe fruitzuren behandeling van Yon-Ka voor een zeer intense dieptereiniging. Dankzij de gecontroleerde toepassing van celvernieuwende en intens hydraterende fruitzuren, wordt de celvernieuwing gestimuleerd en de teint opgehelderd, terwijl lijntjes en rimpels vervagen. Een cadeau voor jezelf, jouw gezicht en een weldaad voor het lichaam en innerlijke rust.

Mijn salon kent geen tijd. Ik ben pas klaar als het klaar is!

Mocht jij zelf nog vragen hebben of nieuwsgierig zijn naar de behandelingen? Ik zal het erg leuk vinden als je mij een berichtje stuurt.

Liefs,

Negin Mulder