Skincare

Dermaplaning

Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien. Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW.

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden.

Het is een manuele exfoliatie techniek (verwijderen van dode huidcellen en donshaartjes) en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging.
Er wordt speciale olie op je huid aangebracht.
Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd wat de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Als afsluiting van de behandeling wordt er een moisterizer met een SPF aangebracht.

Wat doet dermaplaning?

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot 60%) van Er kan altijd worden volstaan met een gezichtsbehandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit.

Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 4-6 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid!
Voor een optimaal resultaat gebruik je huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

Je hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels, want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht. In het gezicht zit vellushaar (donshaar), dat gewoon zacht terug groeit. Als er wel enkele terminale haren in het gezicht zitten, dan haalt de specialiste deze eerst weg met een pincet. Ook hoef je niet bang te zijn dat je donsharen veranderen in donkere, dikke haren. Want enkel hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

Na de behandeling

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal veelal na 1-2 uur verdwijnen.


De huid glanst na de behandeling gelijk al fris en stralend.

Adviezen na de behandeling

Contra-indicaties:

Dermaplanebehandeling bestaat uit: