Semi permanente make-up

Lip Blush

Lip blush word toegepast door middel van een permanente make-up apparaat met een naaldmodule. Met kleine bewegingen worden de pigmenten laag voor laag onderhuids aangebracht.

Het grote voordeel van een lippigmentatie behandeling is dat asymmetrie in de lippen sterk verminderd kan worden. Hierdoor heb je ieder moment van de dag perfecte lippen zonder enige moeite. Veel mensen hebben een onduidelijke lip rand door bijvoorbeeld het gebruik van fillers of veroudering. Door het toepassen van de lipblush techniek lijken de lippen optisch voller. Ook eventuele littekentjes kunnen zichtbaar minder worden na een lipblush behandeling.

IMG_6359

De Behandeling

Bij je eerste behandeling bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden, de nazorg en wat je kunt verwachten tijdens de behandeling
Je lippen worden eerst uitgemeten en getekend zodat je de vorm goed kunt zien, daarna bepalen we samen een geschikte kleur. Pas na akkoord start ik met het pigmenteren.

Word wakker met perfecte lippen! Dit scheelt iedere ochtend veel tijd. Met permanente make up zie je er op elk moment van de dag perfect uit. Ideaal voor in het zwembad, tijdens het sporten of in de sauna.

veel gestelde vragen over Lip Blush

Lipblush, ofwel full lips PMU, is een permanente make up techniek waarbij met een machine lagen van pigment worden aangebracht op de lippen. Deze lagen zorgen voor kleur en een duidelijke vorm in de lippen.

Afgeraden wordt om binnen 2 weken voor óf na je lipfiller afspraak te plannrn. Zo voorkom je dat er nog zwelling van de behandeling aanwezig is. Lipfillers kunnen geen kwaad i.c.m. lipblush, sterker nog; je krijgt een mooie zachte kleur met strakke vorm. Lipfillers kunnen de vorm namelijk doen uitrekken waardoor de liprand niet goed zichtbaar is, lipblush zorgt er voor dat je lippen een mooie vorm aannemen

Ja, zeker. Er zijn verschillende kleuren, van zachtroze tot felroze, lichtrood tot knalrood. Let wel op, net gezet lijken de meeste lippen wat meer rood, door de actieve bloedsomloop in je lippen. Dit zal na genezing anders zijn.

Nee, ik werk niet boven de lip. Ik kan kleine oneffenheden meenemen en pigmenteren. Het pigmenten vind enkel op liphuid plaats en niet op gezichtshuid. Wel kan ik de cupidoboog meer accenturen waardoor je een mooiere vorm krijgt.

Gemiddeld 2 a 3 jaar, daarna zal een touch-up behandeling nodig zijn.

Als je graag lippenstift, lipgloss een lip potlood of iets anders draagt maar het zat bent om dit meerdere keren per dag aan te brengen! Lipblush zorgt dat jij de hele dag die mooie kleur op je lippen hebt. Als je optisch vollere lippen wilt.

De kans op een koortslip bestaat helaas bij iedere behandeling, toch maakt het gebruik van lycine tabletjes deze kans aanzienlijk kleiner. Lycine tabletjes geven de weerstand een boost en zijn verkrijgbaar bij de drogist. Ik adviseer om hier 1 week van tevoren mee te starten en 1 week door te gaan na de behandeling. Mocht er wel een koortslip ontstaan volstaat koortslipzalf meestal.

Iedereen heeft een eigen pijngrens, maar de meeste vinden de behandeling niet pijnlijk, maar wel voelbaar. Na de behandeling plannen we een touch-up om de lippen te corrigeren, want na de behandeling verliest het pigment 50-60% van de kleur.