Behandeling

Brow Bar

Wenkbrauwen vormen en shapen is mijn passie en dit is niet voor niks. Wenkbrauwen zijn het middelpunt van het gezicht en bepalen voor het grotendeels de uitstraling.

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan de vorm en kleur van de wenkrauwen. Er bestaan verschillende technieken en behandelingen voor de wenkbrauwen. 

In de salon worden alle laatste trends voor de wenkbrauwen toegepast. Hennabrows, Browlift, Threading, het tradiotioneel verven en voor wie een stapje verder wilt de permanente make-up!

 
SharonGallardoPhotography-135
SharonGallardoPhotography-136
SharonGallardoPhotography-129

Threading

Je gezicht laten ontharen met touw wordt ook wel threading genoemd of Oosters ontharen. De techniek stamt uit de tijd van Cleopatra en wordt vandaag de dag nog overal op de wereld gebruikt. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes vanuit de wortel op je gezicht snel verwijderd. Deze klassieke manier van ontharen is tegenwoordig weer helemaal in de mode.

Het is een makkelijke en zeer effectieve manier om van ongewenste (gezicht) beharing af te komen, volledig gezicht, bovenlip, wenkbrauwen. Epileren met touw is een techniek waarmee de meest strakke wenkbrauwen op een snelle manier gecreëerd kunnen worden. Donshaartjes worden door de draaiende beweging ook meegenomen. Tevens activeert het epileren met touw de doorbloeding in het gezicht en zorgt het voor een lichte peeling van de bovenste huidlaag.

Henna Brows

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder de wenkbrauwen mee wordt geverfd. De wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct een stuk voller.

De kleur van de Henna blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en 2-3 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en de nazorg. Hoe voorzichtiger je met de wenkbrauwen bent en hoe minder producten er op de wenkbrauwen wordt gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog blijft.

Browlift

De Brow Lift, het liften van de wenkbrauwharen, wordt ook wel Brow Lamination genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formule.

Wat is een brow lift?

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen.

Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

De Brow Lift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven & shapen (waxen, tweezen en stylen) van de wenkbrauwen. Elke behandeling wordt afgesloten met een intens voedend serum met daarin o.a. keratine, arganolie, castorolie en vitamine E.

 

CONTRA-INDICATIES

Heb je de wenkbrauwen pas geverfd? Dan kun je de Brow Lift na 2 weken laten doen.

AFTER CARE

De eerste 24 na de behandeling:

Onthoud je van de volgende handelingen:

Lashlift

Een lash lift is een wimperbehandeling, waarbij de eigen wimpers tijdens een behandeling met behulp van siliconen pads gelift en gekruld worden. Er komen geen valse wimpers of wimperextensions aan te pas. De Lash lifting behandeling wordt gecombineerd met een verzorgende keratine behandeling voor de wimpers. Hierdoor is de behandeling niet schadelijk voor de wimpers. Een wimper cyclus heeft over het algemeen een duur van 8 weken. In deze periode vernieuwen jouw wimpers zich. De lash lift behandeling heeft geen effect op de nieuwe wimperhaartjes.

De lash lift creëert een prachtige krul in jouw eigen wimpers. De natuurlijke krul in je wimpers blijft tot wel 6 weken aanwezig. Of je nou naar de sauna gaat, stevig gaat sporten, zwemmen, een goede wandeling door de regen, of een traantje moet wegpinken. Je wimpers hebben dag en nacht een verzorgde uitstraling!

Nazorginstructie