Semi permanente make-up

Powder Brows

Welgevormde volle wenkbrauwen met de Powder Brows.
De wenkbrauwen zien eruit alsof deze met potlood/poeder zijn ingevuld.  De wenkbrauw begint licht bij de aanzet en wordt steeds donkerder naar het uiteinde toe.
De behandeling wordt uitgevoerd met een machine en een steriel naaldje. Laag voor laag worden er pixels gecreëerd tot de juiste intensiteit is bereikt. Met powderbrows is het tevens ook mogelijk om een ombre effect te creëren.

Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Direct na het plaatsen van de powder brows is de kleur intenser dan het uiteindelijke resultaat. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal na een maand +40% van de kleur hebben verloren. Een nabehandeling zal daarom dan ook 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden. Na de behandeling krijg je nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Powder Brows hebben een langer durend resultaat en werken met de meeste huidtypen, waaronder de vette en de gemengde huid. Het resultaat blijft gemiddeld maar liefst 1.5 tot 2 jaar zichtbaar.

Bijtekenen hoeft voortaan niet meer met Powder brows. Hoe fijn zou het zijn om elke ochtend op te staan met welgevormde wenkbrauwen?

 

Voordelen

Meer Foto's?

Kijk voor meer foto's op onze Facebook pagina of Instagram

Voorzorg

MICROBLADING / POWDERBROWS

Nazorg

MICROBLADING / POWDERBROWS

HERSTELPROCES

Wat kan je verwachten bij het herstelproces.

CONTACT

Neem voor persoonlijk advies contact op

veel gestelde vragen over microblading phibrows en ombre powderbrows