Skincare

WishPro

WishPro is een innovatie op het gebied van huidverzorging. Met een ontspannende behandeling voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huidverjongende behandeling. Magnetic Infusion Technologie WishPro maakt gebruik van een “state-of-the-art-technology”. Het combineert krachtige magneten met geavanceerde technologieën. De serums met actieve ingrediënten kunnen daardoor diep in de huid doordringen. Dit stimuleert op zijn beurt de elastine- en collageenproductie, levert broodnodige voedingsstoffen en ondersteund de spiervezels.

Magnetic Pulse Technology Head

Deze behandelkop heeft een unieke dubbelwerkende functie; zorgt voor het verhogen van de bloedsomloop en helpt dode huidcellen te exfoliëren. Mechanische pulsen versnellen het verwijderen van dode huidcellen en versterken de werking van de actieve, cosmetische ingrediënten in de huid.

Magnetic Pulse Technology Head

Microcurrent Technology Head – 500μA of Microcurrent energy
Deze anti-aging behandelkop maakt gebruik van microstroom-energie en verhoogt de productie van energie naar de huidcellen (ATP).
ATP zorgt ervoor dat spieren samentrekken en ontspannen. De spieren worden getraind, ze worden steviger en veerkrachtiger.

Voordelen

Professionele resultaten vanaf de eerste behandeling
De enige 15 minuten, niet-invasieve behandeling
Voor ieder huidtype de juiste behandeling

Effect van de behandeling

De behandeling voelt aan als een heerlijke massage. Na de behandeling zie je onmiddellijk effect. Dit effect houdt ongeveer 1 maand aan.

Voor nog meer zichtbare en langer blijvende resultaten adviseren wij een behandeling in kuurverband van 6 behandelingen.
En een onderhoudsbehandeling om de 2 tot 3 maanden.