Skincare

Global Peels

Onze collectie met Global Peels is erg veelzijdig en voor veel indicaties in te zetten, zoals hyperpigmentatie, huidveroudering, acne, rosacea, rimpels en andere huidimperfecties.

Vaak wordt gedacht dat peelings op basis van zuren niet veilig zijn voor de huid maar niets is minder waar. Global Peel is van farmaceutische kwaliteit en wetenschappelijk onderbouwd om 100% veilig en efficient te zijn. De zuren in de Global Peel zorgen voor een chemische reactie waardoor exfoliatie ontstaat.
Dat vernieuwt huidcellen, maakt de huid gladder, egaler en zorgt voor een betere huidtextuur.

Global-Peel-materiaal

Global Peel geavanceerde Peelingreeks

Een medische peeling is een behandelmethode die veel wordt toegepast in de dermatologie en schoonheidsverzorging. Tijdens een medische peeling wordt de celdeling gestimuleerd en de epidermis vernieuwd door het afschilferen van de oppervlakkige huidlagen. Door de exfoliatie van de oppervlakkige huidlagen ontstaat er een gezonde nieuwe huid. Dit resultaat kan behaald worden door het aanbrengen van één of meerdere peels. Deze peels zorgen voor verwijdering van dode huidcellen van het stratum corneum en stimulatie van de productie van collageen in de dermis.

Doel van de behandeling :

Global Peel Glycolic

Glycolzuur is een alfahydroxyzuur en is een van de meest gebruikte ingrediënten om een oppervlakkige peeling uit te voeren. Het heeft een milde peelende werking in de epidermis. Het stimuleert cel vernieuwing terwijl het vochtgehalte in de epidermis wordt verhoogd en de natuurlijke barrièrefunctie van de huid versterkt.

Glycolzuur is in staat de dermis te stimuleren voor de productie van collageen en elastine. Zo wordt de structuur van het bindweefsel sterk verbeterd en de dermis met 20% -30% verdikt.

Indicaties: huidveroudering, rimpels, milde acne, milde acnelittekens, droge huid, hyperpigmentatie, onregelmatige huidtoon

Global Peel Lactic

Melkzuur is een alfahydroxyzuur met hydraterende, ophelderende en anti-aging eigenschappen.
Ook stimuleert melkzuur de productie collageen in de dermis.

Het heeft een natuurlijk hydraterend effect op de huid, trekt watermoleculen aan naar de epidermis en verbetert en moduleert de barrièrefunctie.

Indicaties: hyperpigmentatie, droge huid, oppervlakkige rimpels, melasma en huidverslapping.

Global Peel Jess Solution

Salicylic acid 14% + Lactic acid 14% + Resorcinol 14%

De oplossing van Jessner is een preparaat op basis van een mengsel van stoffen dat wordt gebruikt als oppervlakkige en zeer oppervlakkige peeling.

Indicaties: Expressielijntjes en oppervlakkige rimpels, Verlies van stevigheid, Vergrote poriën, Doffe huid, Hyperpigmentatie

Al deze peelings kunnen afzonderlijk geboekt worden of in kuurverband en ook toegevoegd aan een behandeling.