Semi permanente make-up

Infralash (Ogen)

Infralash is een fijn lijntje in de wimperrand tussen de wimperhaartjes. Doordat het pigment tussen de wimperhaartjes in de huid wordt gebracht, lijken de wimpers voller en geeft het een zeer natuurlijk effect. Infralash kan zowel boven als onder in de wimperrand. Infralash aan de bovenkant zie je niet als het oog gesloten is. Het zit in de wimperrand en niet bovenop zoals bij de eyeliner.

Gemiddeld duurt een infralash behandeling 1 tot 1,5 uur. Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de infralash. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

infralash2

Infralash

Voordat de behandeling kan plaatsvinden zal er eerst een intake plaatsvinden. Tijdens dit gesprek worden o.a. de medische gegevens besproken omdat niet in alle gevallen de behandeling toegepast mag worden. Maar ook de voorzorgsmaatregelen, nazorgmaatregelen en het verloop van het genezingsproces zal worden besproken.

Voor ik begin met het plaatsen van de infralash ooglijn teken ik eerst met een oogpotlood het lijntje, om zo samen de dikte van het lijntje te kunnen bepalen. Het is mogelijk om zowel een heel dun ooglijn te plaatsten of een vollere ooglijn. Zodra de wensen zijn doorgenomen en de keuze gemaakt is, begin ik met plaatsen van de infralash. 

Nazorg

Infralash eyeliner

De eerste 7 dagen: 

veel gestelde vragen over microblading phibrows en ombre powderbrows