Skincare

Microneedling

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. De gaatjes zijn niet zichtbaar maar prikkelen de huid om het natuurlijke herstelproces te activeren. De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan ieders individuele behoefte. Met de GoldPen is het mogelijk ook moeilijk bereikbare gebieden te behandelen, zoals rond de ogen, de lippen en de neus.

Dermica_goldpen2

Werking

Tijdens een microneedling behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld.Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid.
Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren (huideigen vochtbinders) extra goed opgenomen.

Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt om de huid te repareren. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, rimpels en andere huidaandoeningen verminderen.

Resultaat

De huid krijgt een intensieve boost en na een paar dagen is het resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na een aantal behandelingen zal de huid geleidelijk aan veel steviger en gladder worden. De huid wordt egaler en krijgt een stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen aanbevolen.

 

 

Foto Voor microneedling

 

 

 

Foto na 3 Sessies 

voor

Na

na2

Huidtype

Welke huid heeft baat bij deze behandeling?

Microneedling heeft zeer succesvolle resultaten bij:

Voorbereiding van de Micro needling behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een uitgebreid intake plaats. Zo kunnen wij de huid goed beoordelen, en de behandeling daarop aanpassen.
Micro Needling kan resulteren in:

Nazorg

De huid moet tot enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon door het aanbrengen van zonnebrandcrème met een hoge spf-factor.

Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan inclusief intensief thuisgebruik van de proffesionele producten.

Contra indicatie

Goldpen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden verticale micro wondjes per seconde maken in de epidermis en dermis. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 15-20 minuten. Het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid wordt geactiveerd. Door de prikkeling komen actieve groei-en helende stoffen vrij. De fibroblasten gaan vermenigvuldigen die zorgen voor versnelde aanmaak van collageen en elastine. Na de needling behandeling brengen we wij een heerlijk masker aan om de huid te hydrateren en te verzachten.