skincare

De Dermopeel

Normaal gesproken vernieuwd onze huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er bovendien minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Door de huidveroudering kan er een doffe tint en fijne lijntjes ontstaan. De dermopeel behandeling zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en huidconditie, dit is direct zichtbaar na 1 behandeling!

Door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren middels een massage worden de actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

De-dermopeel

Voor wie?

De onderstaande huidproblemen kunnen behandeld worden met de microdermabrasie:

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling is de huid lichtelijk rood. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de behandeling. Na 12 uur is de meeste roodheid weg. Het kan zijn dat de huid na 2 dagen licht gaat schilferen.

Advies na de behandeling

Vermijd direct zonlicht op de huid voor en na de behandeling met de. Na de behandeling is de natuurlijke beschermlaag tegen UV-straling van de huid vermindert waardoor er eerder verbranding en pigmentverschuiving door de zon kunnen ontstaan. De Dermopeel kan zeer goed gecombineerd worden met de C20 Yonka serum voor thuisgebruik om zo een maximaal resultaat te bereiken.

Aantal behandelingen

Voor een intensieve behandeling kan de microdermabrasie behandeling ingezet worden als kuur behandeling afhankelijk van de wensen. Ook kan de Dermopeel tijdens iedere gezichtsbehandeling worden ingezet als extra optie. Het aantal behandeling per indicatie kan variëren tussen de 4-8 behandelingen.

Een huidcyclus duurt gemiddeld 30 dagen, 1 keer per maand een intensieve reiniging met de Dermopeel zorgt voor een mooie huid het hele jaar door!