PRX-T33

No Needle Skin Booster

PRX-T33 No Needle Skin Booster is een peeling met een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. Na slechts één behandeling ziet de huid er al steviger en stralender uit.

Door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Middels een massage worden de actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

PRX

Voor wie?

Skin Booster is een behandeling zonder naalden, of huidbeschadiging, het geeft de huid een directe boost en revitaliseert de huid van binnenuit. Na 1 behandeling voelt de huid al gladder en steviger aan en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen

Anti-aging formule voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 3 tot 5 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houd 6 tot 8 maanden aan.

 

Nabehandeling & effect versterkend:

De WiQo Thuisproducten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling, na elke behandeling krijgt u de producten in proefjes mee naar huis.

De behandeling

De behandeling kan in elk seizoen worden uitgevoerd.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met waterstofperoxide op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en waterstofperoxide in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken op verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen terwijl de waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

De belangrijkste actieve componenten bij de PRX-T33 No Needle Skin Booster zijn waterstofperoxide, trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat u een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van 10 dagen. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics, deze producten krijgt u na een behandeling in proefjes mee.

 

 

No-Needle-Skin-Booster

Is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder de donkere huid.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Voordelen:

Contra indicaties:

intakegesprek

Voor deze behandeling vindt altijd eerst een intakegesprek en een korte analyse van de huid plaats, hierbij wordt gekeken naar uw huiddikte en zal ik proberen om u een reëel beeld te geven van het aantal behandelingen en het te verwachten eindresultaat.


Benieuwd of geïnteresseerd wat deze behandeling voor uw huid kan betekenen? Vraag erna tijdens uw bezoek of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek in mijn salon. Samen zullen wij dan naar de mogelijkheden voor uw huid kijken.