Permanente make-up

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling.  Permanente make-up is ideaal voor mensen die vollere wenkbrauwen willen met een prachtig natuurlijk resultaat en een vorm die het gezicht doet spreken. Altijd op je mooist zonder tijdrovende make-up sessies in de ochtend!

Sharon Gallardo Photography-53

Ik zal de verschillende technieken van Permanente make-up voor de wenkbrauwen toelichten. Echter is het per persoon, huid en voorkeur heel divers welke techniek het beste bij jou past. Vind je het lastig om een keuze te maken over welke techniek het beste bij jou past?
Tijdens de intake of voorafgaand aan de behandeling geef ik graag mijn vakkundig advies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Powderbrows, Microblading of Combibrows een combinatie van Powder en Microblading.

Ook hoor ik graag jouw wensen en zal ik beginnen met het opmeten en voorteken van de wenkbrauwen. Door alles zorgvuldig op te meten creëren we een perfecte symmetrie.

Mijn klanten weten wat ze kunnen verwachten – professionaliteit, persoonlijke aandacht en natuurlijk-ogende resultaten. Mijn salon kent geen tijd, het is pas klaar, als het echt klaar is!

MICROBLADING

POWDERBROWS

COMBI BROWS

Wat klanten zeggen:

Happiness Beauty & Brows, voor mij de nummer 1!!! Na jaren met te dunne wenkbrauwen, lang twijfelen, toch gezocht naar iemand die mijn wenkbrauwen weer vol kon maken als vroeger. Gelukkig kwam ik na wat speurwerk bij Negin van Happiness Beauty & Brows terecht. Godzijdank, wat ben ik blij. Meteen een fijne klik en supergoed advies. Ben maar wat blij met mijn wenkies point!! (Melissa uit Mierlo)

“Het is bijna twee jaar geleden dat ik de eerste microblading behandeling heb gehad bij Happiness & Beauty. Ik was en ik ben nog steeds erg blij dat ik het gedaan heb. Ik heb het als een fijne en professionele behandeling ervaren. Ondertussen zijn mijn eigen haren terug gegroeid waardoor het verschil niet meer te zien is! Zeker een aanrader!” (Jessica uit Eindhoven)

veel gestelde vragen over microblading phibrows en ombre powderbrows