Wenkbrauwen

Wenkbrauwen vormen en shapen  is mijn passie en dit is niet voor niks. Wenkbrauwen zijn het middelpunt van het gezicht en bepalen voor het grotendeels de uitstraling.

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan de vorm en kleur van de wenkrauwen. Er bestaan verschillende technieken en behandelingen voor de wenkbrauwen. In de salon worden alle laatste trends voor de wenkbrauwen toegepast. Hennabrows, Browlift, Threading, het tradiotioneel verven en voor wie een stapje verder wilt de permanente make-up!

 

Threading epileren met draad

Het perfect in model brengen van de wenkbrauwen door middel van draad. Door het gebruik van draad worden alle fijne, kleine haartjes ook onthaart. 

                        voor en na threading

€ 12,50

Henna BROWS

Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder de wenkbrauwen mee wordt geverfd. De wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct een stuk voller.

De kleur van de Henna blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en 2-3 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en de nazorg. Hoe voorzichtiger je met de wenkbrauwen bent en hoe minder producten er op de wenkbrauwen wordt gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog blijft.

Henna Brows

incl wenkbrauwen modelleren

€ 30,-