Semi permanente make-up

Na lang nadenken wil je er voor gaan, de wenkbrauwen opvullen door semi permanente make-up. De eerste stap is gezet je bent aan het rondkijken. Welkom en wat leuk dat dit op mijn pagina mag zijn!

Wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Semi permanente make-up is ideaal voor mensen die vollere wenkbrauwen willen met een prachtig natuurlijk resultaat en vorm die het gezicht doet spreken. Altijd op je mooist zonder tijdrovende make-up sessies in de ochtend!

Ik zal je de verschillende technieken van Semi permanente make-up voor de wenkbrauwen toelichten. Echter is het per persoon, huid en voorkeur heel divers welke techniek het beste bij jou past. Vind je het lastig om een keuze te maken over welke techniek het beste bij jou past?
Tijdens de intake of voorafgaand aan de behandeling geef ik graag mijn vakkundig advies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Powderbrows, Microblading of Combibrows een combinatie van Powder en Microblading (deze technieken staan onder deze tekst per categorie verder uitgelegd). Ook hoor ik graag jouw wensen en zal ik beginnen met het opmeten en voorteken van de wenkbrauwen. Door alles zorgvuldig op te meten creëren we een perfecte symmetrie.

Mijn klanten weten wat ze kunnen verwachten – professionaliteit, persoonlijke aandacht en natuurlijk-ogende resultaten. Mijn salon kent geen tijd, het is pas klaar, als het echt klaar is! 

Foto’s

Enkele voorbeelden met voor en na foto’s van Microblading PhiBrows en Powderbrows behandelingen.

Happiness Beauty & Brows, voor mij de nummer 1!!!
Na jaren met te dunne wenkbrauwen, lang twijfelen, toch gezocht naar iemand die mijn wenkbrauwen weer vol kon maken als vroeger. Gelukkig kwam ik na wat speurwerk bij Negin van Happiness Beauty & Brows terecht. Godzijdank, wat ben ik blij. Meteen een fijne klik en supergoed advies. Ben maar wat blij met mijn wenkies point!! (Melissa uit Mierlo)

Melissa

Ik ben bij Negin geweest voor mijn microblading en ben er zo tevreden mee!! Ze is een echte vakvrouw en verstaat haar werk ontzettend goed. Mijn wenkbrauwen hebben een prachtige vorm wat goed bij mijn gezicht past. Ook de kleur is helemaal naar wens. Nu kan ik met een gerust hart op vakantie zonder me druk te maken of mijn wenkies recht getekend zijn 😀 Niks meer aan te doen! Superbedankt Negin en tot snel! Betty uit Someren

Betty

“Het is bijna twee jaar geleden dat ik de eerste microblading behandeling heb gehad bij Happiness & Beauty. Ik was en ik ben nog steeds erg blij dat ik het gedaan heb. Ik heb het als een fijne en professionele behandeling ervaren. Ondertussen zijn mijn eigen haren terug gegroeid waardoor het verschil niet meer te zien is! Zeker een aanrader!”(Jessica uit Eindhoven)

Jessica

Eindelijk heb ik besloten om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen. Mijn wenkbrauwen zijn bijna onzichtbaar. Ik denk dat wat kleur op mijn wenkbrauwen mijn gezicht wat sprekender maakt. Ik wil dat mijn wenkbrauwen er zo natuurlijk mogelijk uitzien daarom heb ik (na lang aarzelen) een afspraak gemaakt voor de microblading behandeling. Superspannend vind ik het!! Hoe zal het er uit gaan zien, zal het pijnlijk zijn?

Dan is het zover, ik ga naar Happiness toe. Negin vraagt me hoe ik mijn wenkbrauwen zou willen hebben. Daarna legt ze heel duidelijk uit wat er gaat gebeuren en hoe lang het ongeveer zal duren. Ik ga op de behandeltafel liggen en geef me geheel aan Negin over. Negin werkt heel rustig en ook heel nauwkeurig, dat merk ik al gauw. Ze tekent mijn “nieuwe” wenkbrauwen en controleert dit zorgvuldig. Het zetten van de strokes is gevoelig maar wel uit te houden. Tussendoor legt Negin ook uit wat ze gaat doen, dat is wel prettig. Mijn spanning zakt! Negin bekijkt het resultaat en reageert heel enthousiast. “Het wordt heel mooi” zegt ze. Ik word nieuwsgierig. Na ongeveer 3 uren zie ik het eindresultaat. Mijn wenkbrauwen zijn weer duidelijk aanwezig. Ze zijn behoorlijk donker maar dat is me verteld. Ik moet nog enkele weken geduld hebben om de uiteindelijke kleur te zien. Nu ben ik blij dat het klaar is.

De reacties die ik heb gekregen van mensen in mijn omgeving zijn positief:
je wenkbrauwen zien er heel natuurlijk uit! Het is heel netjes gedaan! Het zijn net echte haartjes, die je ziet!

Ik ben ook heel erg blij met het resultaat! (Henjo uit Heeze)

Henjo