Lashlift

Een lash lift is een wimperbehandeling, waarbij de eigen wimpers tijdens een behandeling met behulp van siliconen pads gelift en gekruld worden. Er komen geen valse wimpers of wimperextensions aan te pas. De Lash lifting behandeling wordt gecombineerd met een verzorgende keratine behandeling voor de wimpers. Hierdoor is de behandeling niet schadelijk voor de wimpers. Een wimper cyclus heeft over het algemeen een duur van 8 weken. In deze periode vernieuwen jouw wimpers zich. De lash lift behandeling heeft geen effect op de nieuwe wimperhaartjes.

De lash lift creëert een prachtige krul in jouw eigen wimpers. De natuurlijke krul in je wimpers blijft tot wel 6 weken aanwezig. Of je nou naar de sauna gaat, stevig gaat sporten, zwemmen, een goede wandeling door de regen, of een traantje moet wegpinken. Je wimpers hebben dag en nacht een verzorgde uitstraling!

Nazorginstructie

  • Zorg dat je wimpers de eerste 24 uur niet nat worden. Vermijd hete douches en sauna’s, en ga niet zwemmen in de eerste 24 uur. Gebruik het liefst alleen make-up producten en make-up removers op waterbasis. Vermijd oliehoudende producten.
  • Probeer niet te veel aan je wimpers te zitten of te wrijven, vooral in de 24 uur na de behandeling. Als je je make-up verwijdert, doe dat dan voorzichtig en met de richting van de wimpers mee. Niet wrijven en boenen, daardoor kunnen je wimpers er warrig uit gaan zien.
  • Gebruik in de weken na de behandeling geen waterproof mascara of make-up remover op oliebasis.

Lash lift

Wimpers liften incl het verven van de wimpers

Maak een afspraak

€ 52,-