Infralash

Infralash is een fijn lijntje in de wimperrand tussen de wimperhaartjes. Doordat het pigment tussen de wimperhaartjes in de huid wordt gebracht, lijken de wimpers voller en geeft het een zeer natuurlijk effect. Infralash kan zowel boven als onder in de wimperrand. Infralash aan de bovenkant zie je niet als het oog gesloten is. Het zit in de wimperrand en niet bovenop zoals bij de eyeliner.

Voordat de behandeling kan plaatsvinden zal er eerst een intake plaatsvinden. Tijdens dit gesprek worden o.a. de medische gegevens besproken omdat niet in alle gevallen de behandeling toegepast mag worden. Maar ook de voorzorgsmaatregelen, nazorgmaatregelen en het verloop van het genezingsproces zal worden besproken.

Gemiddeld duurt een infralash behandeling 1 tot 1,5 uur. Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de infralash. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Een infralash gaat gemiddeld 1 tot 3 jaar mee mits je de nazorginstructies goed navolgt. Het is belangrijk om na de behandeling alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van de permanente make-up.

Nazorg infralash eyeliner?

De eerste 7 dagen:

  • Raak de infralash eyeliner niet of zo min mogelijk aan.
  • Geen (aftercare) zalf aanbrengen of reinigingsmiddelen gebruiken. Gewoon aan de lucht laten genezen blijkt het beste!
  • Vermijd contact met water rondom de ogen. Zeker de eerste 48 uur en het liefst de hele week zo droog mogelijk laten. Mocht dit toch gebeuren, dep voorzichtig droog met een tissue of wattenschijfje; niet wrijven!
  • Vermijd sport waarbij je overmatig zult transpieren.
  • Liever geen oog make-up aanbrengen, zeker geen mascara.
  • Vermijd crèmes met fruitzuren en vitamine A op of rondom de eyeliner.

Lees hier meer over de veel gestelde vragen over Infralash Eyeliner

FAQ

 

In de maand juli en augustus 20% korting op alle infralash behandelingen.

Infralash boven

Maak een afspraak

€ 190,-

Infralash eyeliner onder

Maak een afspraak

€ 125,-

Infralash eyeliner combi

Maak een afspraak

€ 240,-