Gezichtsbehandeling

Yon-Ka Phyto-aromatische behandelingen: De essentie van de natuur, de inzet voor resultaten.

Treed binnen in de wereld van de Yon-Ka behandelingen voor een unieke aromatische ervaring waarbij iedere geur harmonie brengt. Vijf in intensiteit toenemende behandelingsfasen, die u opeenvolgend ondergaat in een zuurstofrijke sfeer van de 5 Quintessence etherische oliën van Yon-Ka.Yon-Ka is een huidverzorgingsmerk uit Parijs, dat al sinds 1954 actief is op het gebied van de natuurlijke huidverzorging. De producten van Yon-Ka zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dieren extracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruiden extracten en parabenen.

Yon-Ka: 5 belangrijke essentiële oliën

De Yon-Ka producten en behandelingen bevatten een “Quintessence” die 5 etherische oliën: lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm, met een buitengewone werking combineert met planten extracten. 

Beleef, geniet en ervaar een Wellness Yon-Ka behandeling.

 


Algemene Informatie YON-KA

Waarom heb ik de productlijn Yon-Ka gekozen voor mijn gezichtsbehandelingen?

Allereerst vind ik geur, rust en opbouw van een behandeling erg belangrijk. Door de natuurlijke geuren en ingrediënten van Yon-Ka komt dit alles samen. Yon-Ka staat bekent om zijn hoge concentratie aan natuurlijke ingrediënten. De lotion spray bestaat zelfs uit 99% natuurlijke ingrediënten. 

Jouw huid krijgt de nodige verzorging, zuivering, voeding en hydratatie, terwijl jij heerlijk kan ontspannen door de aromatherapie van geuren en rust. Een veel terugkomende opmerking van dames die de behandeling ondergaan is: ‘het ruikt heerlijk, natuurlijk en rustgevend’  Dit zijn precies de termen waar ik voor sta! ❤

Ook niet onbelangrijk!: De producten van Yon-Ka zijn dierproefvrij, bron van natuurlijke ingrediënten en meer dan 90% van de productlijn vegan!

Wil jij optimaal resultaat behouden na je heerlijke gezichtsbehandeling en jouw huid ten alle tijden voorzien van de nodige verzorging? Op maat aanbevolen thuisgebruik van Yon-ka producten wordt geadviseerd om de huid volledig te reinigen, verzorgen, hydrateren en verjongen. Deze producten zijn verkrijgbaar in de salon.

De behandelingen zijn per subcategorie weergegeven. Elke behandeling is uniek, ik pas de producten aan op jouw huid en wensen. Vind je het moeilijk kiezen of weet je niet waar jouw huid behoefte aan heeft. Geen probleem! De eerste keer dat je komt doen we een huidanalyse en bespreken we jouw wensen.