Gezichtsverzorging

In de salon wordt er gewerkt met het merk Yon-Ka.

De wereld van de Yon-Ka verzorging betreden is een unieke ervaring, een reis naar een geurenuniversum waar ieder aroma een bron van harmonie vormt. Tot in de puntjes uitgewerkte behandelingsprotocollen, exclusieve methoden, zorgvuldig gedoseerde plantenextracten en etherische oliën. Pure spa-verwennerij voor uw huid en geurzintuigen.

Algemene Informatie YON-KA

Waarom heb ik de productlijn Yon-Ka gekozen voor mijn gezichtsbehandelingen?
Allereerst vind ik geur, rust en opbouw van een behandeling erg belangrijk. Door de natuurlijke geuren en producten van Yon-Ka komt dit alles samen. Yon-ka is als enige cosmeticalijn bekent om het feit dat zij Phyto-aromatherapie en Aromatherapie (essentiële oliën) tot een product hebben samengevoegd. Jouw huid krijgt de nodige verzorging, zuivering, voeding en hydratatie, terwijl jij heerlijk kan ontspannen door de aromatherapie van geuren en rust.
Een veel terugkomende opmerking van dames die de behandeling ondergaan is: ‘het ruikt heerlijk, natuurlijk en rustgevend’ Dit zijn precies de termen waar ik voor sta! ❤

Ook niet onbelangrijk!: De producten van Yon-Ka zijn dierproefvrij, bron van natuurlijke ingrediënten en meer dan 90% van de productlijn vegan!

De 5 basisingrediënten: Tijm – Lavendel – Rozemarijn – Cipres – Geranium

Wil jij optimaal resultaat behouden na jouw heerlijke gezichtsbehandeling en jouw huid ten alle tijden voorzien van de nodige verzorging? Op maat aanbevolen thuisgebruik van Yon-ka producten wordt geadviseerd om de huid volledig te reinigen, verzorgen, hydrateren en verjongen. Deze producten zijn verkrijgbaar in de salon.